Vítejte na blogu CCUSA, který vám ukáže, že Amerika je dostupnější, než si myslíte!

Díky Work and Travel USA programům máte jako studenti jedinečnou možnost prožít opravdu nezapomenutelné léto za „velkou louží“. Spojené státy toho mají opravdu hodně co nabídnout a na své si přijde opravdu každý! Kdo by nechtěl vyrazit za dobrodružstvím a navštívit místa, které zná pouze z televizní obrazovky?

Jakožto účastníci Work and Travel programu se můžete těšit na pestrý mezinárodní kolektiv, nové kamarády, úžasné cestování, naučíte se samostatnosti a především si znatelně zdokonalíte znalost anglického jazyka.

Neváhejte využít této příležitosti, dokud to jde a jste ještě mladí a bez závazků. Pak už to nepůjde. Není se čeho bát!

Pokud se rozhodnete přihlásit do programu včas, tak není problém, abyste vyrazili s partnerem nebo i s partou kamarádů. Ti, co pak jezdí pravidelně, mají zpravidla nižší vstupní náklady a vydělají si více.

Tady máte shrnutých 7 základních kroků, které vás dělí od vašeho amerického snu:

1. Vybrat agenturu
Pokud se rozhodnete vyrazit na Work and Travel do USA, tak počítejte s tím, že se budete muset obrátit na některou z agentur, která tento program nabízí - jinak to prostě nejde. CCUSA vám při zprostředkování pobytu v USA poskytuje kompletní servis, osobní přístup, nízké ceny a garanci umístění (www.ccusa.cz).

2. Vyplnit přihlášku
Poté co si vyberete daný typ programu, tak stačí vyplnit online přihlášku (viz článek "Vyplnění přihlášky").

3. Zaplatit poplatek agentuře
Výše poplatku se liší dle zvoleného programu (viz článek "Typy programů"). Záleží také na období, kdy se hlásíte – při včasném přihlášení máte možnost získat výrazné slevy (viz článek "Náklady vs. výdělek").

4. Sehnat si zaměstnavatele
Zaměstnavatele si buď hledáte sami, nebo vám jej zprostředkuje agentura (viz článek "Typy programů"). Pak již stačí podepsat se zaměstnavatelem pracovní smlouvu.

5. Získat vízum
K vycestování do USA budete potřebovat J-1 vízum. Pro jeho získání stačí vyplnit online žádost, uhradit poplatek a projít formálním pohovorem (viz článek "J1 vízum").

6. Koupit letenku
Ceny letenek se velmi různí a zpravidla platí, že čím dříve je kupujete, tím jsou levnější (viz článek "Letenky do USA").

7. Sbalit kufry a vyrazit
Hlavně nezapomeňte na to nejdůležitější – doklady! To ostatní si už v USA nakoupíte.

Tak na co ještě čekáte? Chopte se své životní příležitosti! Je to opravdu jednoduché.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Ubytování - cestování

Walmart jako půjčovna aneb nakup a vrať

Karibik Cruise a vycestování mimo USA