Job Fair / Camp Fair

CCUSA každoročně pořádá Job Fair a Camp Fair, kam osobně přijíždějí zástupci kempů a zaměstnavatelů, aby pro letní sezonu najali naše účastníky. Vy předem víte, kdo do Prahy dorazí a máte možnost osobního výběru tábora či zaměstnavatele. Další velkou předností těchto akcí je, že není problémem umístit se u stejného kempu/zaměstnavatele ve dvojici či ve skupině.

Camp Fair:

Jedná se o osobní setkání s řediteli kempů. Předem víte, které kempy přijedou, a podle toho si můžete vytipovat ty, o které nejvíce stojíte. Na samotném Camp Fairu lze oslovit jakýkoli kemp a platí, kdo dřív přijde, ten dřív bere. Pro ty, kteří se do programu přihlásí včas, máme každoročně připraven VIP Club a máte tak možnost vstoupit mezi zástupce kempů mezi prvními. Náš Camp Fair je největší v ČR a proto vám garantujeme 100% možnost umístění. Není zde problém umístit se i ve dvojici či ve skupince. V případě, že byste se neumístili, vám vrátíme veškeré uhrazené poplatky.

(seznam kempů, kteří na Camp Fair přijedou, naleznete na našem webu)



Job Fair:

U Job Fairu se předem nahlásíte k jednomu ze zaměstnavatelů, s jehož profilem se můžete s předstihem seznámit na našem webu, a my vám u něj rezervujeme místo na pohovor. Kapacita je však omezena a na pohovor k danému zaměstnavateli jde pouze tolik lidí, kolik ve skutečnosti potřebuje. Tudíž máte 100% garanci, že pro vás bude mít zaměstnavatel volnou nějakou z nabízených pracovních pozic. Opět není problém umístit u stejného zaměstnavatele dvojice či menší skupinky. Místa k pohovoru se rezervují po kompletním vyplnění přihlášky (viz článek "Vyplnění přihlášky"). Proto je dobré s přihláškou neotálet, aby se na vás u daného zaměstnavatele ještě dostalo.

(seznam zaměstnavatelů, kteří na Job Fair přijedou, naleznete na našem webu)


Celý Camp/Job Fair se nese ve velmi přátelské atmosféře. Američané jsou vždy rádi, když se mohou podívat do Prahy a jsou nadšeni ze všech přihlášených účastníků. Pohovor se zástupcem kempu či se zaměstnavatelem probíhá uvolněně a není se ničeho bát. Ze začátku většinou povídá zaměstnavatel, aby z vás trochu opadla nervozita, a popíše vám blíže pracovní prostředí, nabízené pozice, možnosti ubytování a další. Poté následuje pár krátkých otázek a domluva na dané pracovní pozici. Překážkou není ani nižší úroveň AJ. V nabídce totiž bývá více typů pracovních pozic a každý si něco vybere!


Populární příspěvky z tohoto blogu

Ubytování - cestování

Walmart jako půjčovna aneb nakup a vrať

Karibik Cruise a vycestování mimo USA